Наша візія – це розвиток успішного господарства, що професійно займається вирощуванням та переробкою обліпихи та інших фруктово-ягідних культур.

Наша продукція – це наша особиста репутація.
Ми дбайливо вирощуємо ягоди та фрукти, а наші соки, чаї та пюре є натуральними та корисними продуктами, що задовольняють найвибагливіші смаки клієнтів.

Ми сімейне господарство, тому ретельно контролюємо усі процеси від вирощування до переробки. Для отримання високої якості ми використовуємо лише якісні плоди та сучасне професійне обладнання.

Наша візія – це розвиток успішного господарства, що професійно займається вирощуванням та переробкою обліпихи та інших фруктово-ягідних культур.

Наша продукція – це наша особиста репутація.
Ми дбайливо вирощуємо ягоди та фрукти, а наші соки, чаї та пюре є натуральними та корисними продуктами, що задовольняють найвибагливіші смаки клієнтів.

Ми сімейне господарство, тому ретельно контролюємо усі процеси від вирощування до переробки. Для отримання високої якості ми використовуємо лише якісні плоди та сучасне професійне обладнання.

Що ми виготовляємо

Сік прямого віджиму

Чай фруктово-ягідний

Ягоди заморожені

Пюре заморожене

Олія сиродавлена

Смаколики ягідні

Що ми виготовляємо

Сік прямого віджиму

Чай фруктово-ягідний

Ягоди заморожені

Пюре заморожене

Олія сиродавлена

Смаколики ягідні

  • у харчовій промисловості
    для приготування чаїв, солодощів (пастила, желе), варення, джемів, конфітюру + плодового вина;
  • у медицині
    для лікування хвороб шлунково-кишкового тракту, шкірних захворювань, підтримки імунітету;
  • в косметиці
    для прискорення епітелізації та генерації тканин шкіри, лікування облисіння та випадіння волосся;
  • у ветеринарії
    для прискорення росту та блиску шерсті овець.

Обліпиха містить:

  • флавоноїди – підвищують стійкість організму до інфекційних хвороб;
  • селен – зміцнює людський імунітет і покращує фертильність;
  • омега-3 та омега-6 – допомагають зволожити шкіру та покращити її еластичність;
  • антиоксиданти – допомагають боротися з утворенням тромбів, підвищеним артеріальним тиском, холестерином;
  • омега-7 – сприяє здоров’ю слизової оболонки травної системи, допомагає у лікуванні й загоєнні виразок шлунку;
  • вітамін-C – для перетворення жирових запасів в енергію та засвоєння заліза із рослинних продуктів.
  • Обліпиха – рід рослин сімейства маслинкових.
  • Вперше обліпиха згадується в тібетських медичних текстах у VIII ст. і використовувалася як ліки ще у Стародавньому Китаї.
  • Обліпиха – рекордсмен серед рослин в Україні за кількістю вітамінів, мікроелементів, кислот та інших корисних речовин.
  • Обліпиха та корінь Перстачу Білого були першими засобами, які використовували для лікування постраждалих від Чорнобильської катастрофи.
  • В плодах обліпихи вітаміну C в 10 разів більше, ніж у лимоні.
  • у харчовій промисловості
    для приготування чаїв, солодощів (пастила, желе), варення, джемів, конфітюру + плодового вина;
  • у медицині
    для лікування хвороб шлунково-кишкового тракту, шкірних захворювань, підтримки імунітету;
  • в косметиці
    для прискорення епітелізації та генерації тканин шкіри, лікування облисіння та випадіння волосся;
  • у ветеринарії
    для прискорення росту та блиску шерсті овець.

 

Обліпиха містить:

  • флавоноїди – підвищують стійкість організму до інфекційних хвороб;
  • селензміцнює людський імунітет і покращує фертильність;
  • омега-3 та омега-6 – допомагають зволожити шкіру та покращити її еластичність;
  • антиоксиданти – допомагають боротися з утворенням тромбів, підвищеним артеріальним тиском, холестерином;
  • омега-7 – сприяє здоров’ю слизової оболонки травної системи, допомагає у лікуванні й загоєнні виразок шлунку;
  • вітамін-C – для перетворення жирових запасів в енергію та засвоєння заліза із рослинних продуктів.
  • Обліпиха – рід рослин сімейства маслинкових.
  • Вперше обліпиха згадується в тібетських медичних текстах у VIII ст. і використовувалася як ліки ще у Стародавньому Китаї.
  • Обліпиха – рекордсмен серед рослин в Україні за кількістю вітамінів, мікроелементів, кислот та інших корисних речовин.
  • Обліпиха та корінь Перстачу Білого були першими засобами, які використовували для лікування постраждалих від Чорнобильської катастрофи.
  • В плодах обліпихи вітаміну C в 10 разів більше, ніж у лимоні.

Сімейне виробництво

Про нас

Технологія прямого
віджиму соку

Ретельний відбір і миття фруктів

Подрібнення і віджим соку

Пастеризація та розлив в пакети

В магазин