Співпраця

HORECA та власникам магазинів:

  • Справжній сік прямого віджиму. В асортименті яблучний, а також можливі купажі із іншими фруктами та овочами під Ваше замовлення. Фасування – 3, 5, 10 та 20 л.
  • Чисті ягідні пюре без шкірки та кісточки. Це ідеальна основа для подальших кулінарних шедеврів – десертів, морозива, натуральних чаїв, фруктових желе та мусів, глазурі, коктейлів… Можливе виготовлення у замороженому та пастеризованому вигляді різного фасування.
  • Натуральні фруктово-ягідні чаї. Смачні для будь-якої пори року, дарують відчуття природної свіжості та бадьорості в кожному ковтку!

 

Фермерам та місцевим домогосподарствам:

Надаємо послуги на сучасному промисловому високопродуктивному обладнанні із якісної переробки яблук, груш, буряку, моркви, гарбуза та різних ягід в сік прямого віджиму. Сировина проходить попередню мийку, подрібнення чавлення на стрічковому пресі (вихід соку близько 75%), механічне фільтрування до 200 мікрон, пастеризація (80-85С) та розлив у пакети Bag-In-Box та SuperPouch різного фасування. Можлива упаковка під вашу торгову марку. Детальніше на сторінці нашої Сокарні – https://sokarnia.com/ 

 

Крафтовим виробникам алкоголю (кальвадос, пиво, сидр) та переробним цехам:

Надаємо послуги із заготівлі різних фруктів та ягід із подальшою переробкою у великих об’ємах. Можливі види переробки:

– соки прямого віджиму (фреш або пастеризація)

– чисті пюре без кісточки та шкірки (заморожені або пастеризовані)

– свіжоморожені ягоди (шокова заморозка -35С)

 

Ми сімейне фермерське господарство повного циклу, що вирощує фрукти та ягоди, а також займається їх переробкою шляхом виготовленні соків прямого віджиму, пюре та пастеризації або шокової заморозки продукції.

 

Для детальнішої інформації телефонуйте за номером 096 703 2006 або заповніть наступну форму: